Schoonmaakbedrijf Mastbos is een professioneel schoonmaakbedrijf dat maatwerk levert voor iedere opdrachtgever. Heldere werkprogramma”s met keuze van 1 tot 7 dagen schoonmaak per week. Zo garanderen wij u een schone werkomgeving! Vaste schoonmaker(s), logboekregistratie, levering van middelen, materialen en machines zijn inbegrepen. Ook heeft u een vaste contactpersoon waar u met al uw schoonmaak vragen terecht kunt.
Hotels
Het dagelijks schoonmaken van hotels, waarbij bad, douche en toilet vakkundig gereinigd worden, behoort tot de specialiteiten van Mastbos. We maken bedden op en zorgen dat uw ruimte weer stofvrij en brandschoon is! Op aanvraag leveren wij tevens een compleet deken, laken en handdoekpakket.Kantoren
Onder het schoonmaken van gebouwen worden o.a. de volgende activiteiten verstaan: het schoonmaken van kantoren, vergaderruimten, het schoonmaken van toiletten, was- en kleedruimten, het schoonmaken van verkeersruimten en het schoonmaken van de pantry, kantine, etc.

Scholen
Kinderen rennen, spelen en kliederen. Omdat zij de ruimten van schoolgebouw uiterst intensief gebruiken, is dagelijkse schoonmaak van schoolgebouwen absoluut noodzakelijk. Een school moet van de binnen- en buitenkant er goed schoon uitzien, want dat is natuurlijk goed voor het imago van de school. Een goed verzorgde, schone school is daarom heel erg belangrijk. Wij bieden u een op maat gemaakt schoonmaakprogramma voor uw school. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van scholen en wie weet houden wij binnenkort ook uw school zeker schoon!